Hava Durumu

Galatasaray'ın Osimhen rüyası erken bitiyor!

Galatasaray'ın yıldız ismi Victor Osimhen, kısa sürede taraftarın gönlünü kazanırken yıldız isim için Sarı-Kırmızılıları üzen bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 08:32
Kaynak: MyNet
Galatasaray'ın Osimhen rüyası erken bitiyor!

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosun kattığı ve tüm dünyada oldukça ses getiren transferi Victor Osimhen, gerek attığı goller gerekse tavırlarıyla Galatasaray taraftarının sevgilisi olmuştu.

Şu ana kadar Galatasaray formasıyla 4 maça çıkan ve bu maçlar 2 gol 4 asist ile 6 gole direkt katkıda bulunan Nijeryalı yıldız için son günlerde bir çok iddia ortaya atılırken, İtalyan basınında yer alan haberlerde Galatasaray'ın Osimhen'in bonservisini almak için harekete geçeceği iddiası taraftarları oldukça heyecanlandırmıştı.

O DA GİTMEK İSTİYOR

Ancak tam da bu gelişmenin üzerine Premier Lig devi Chelsea'nin Napoli ile iletişime geçtiği, Osimhen'in de İngiliz ekibine gitmeyi çok istediği öğrenildi.

81 MİLYONA BİTİRECEKLER

Chelsea'nin Ocak ayında yıldız isim için resmi girişimlere başladığı öne sürülürken, bu hamlenin Chelsea'ye 81 milyon euroya mâl olabileceği, Galatasaray'ın bu transferden 6 milyon euroyu kasasına koyacağı da okuyuculara aktarıldı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.