Hava Durumu

Galatasaray'dan 2. Lig'den transfer

Transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdüren sarı-kırmızılı yönetimden geleceğe yatırım hamlesi... 3. Lig’den Kerem Aktürkoğlu'nu, 1. Lig’den de Barış Alper Yılmaz'ın yıldızını parlatan Galatasaray kurmayları, 2. Lig'in 19 yaşındaki ön liberosunu radarına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 10:57
Kaynak: Fanatik
Galatasaray'dan 2. Lig'den transfer

Bir yandan önemli yıldızları kadroya kazandırmayı hedefleyen Galatasaray, diğer taraftan kendi yıldızlarını yaratmaya da devam etmenin hesapları içinde.

3. Lig’den getirdiği Kerem Aktürkoğlu ve 1. Lig’den getirdiği Barış Alper Yılmaz’ı Türk futbolunun en üst seviyesine taşıyan sarı-kırmızılılar, gelecek vaat eden oyuncularla hem kadro derinliğini artırmak hem de A Milli Takım’a yeni yetenekler kazandırmak istiyor.

BARIŞ ALPER 30 MİLYON EURO!

Galatasaray ve Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Barış Alper Yılmaz, Avrupa devleri tarafından yakından takip ediliyor. 24 yaşındaki oyuncunun bonservisinin en az 30 milyon Euro olarak belirlendi. Yönetimin bu bedelin altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı, teknik direktör Okan Buruk'un da yıldız ismin satılmasına karşı çıktığı öğrenildi. Barış Alper için Serie A ekipleri Napoli ile Bologna'nın yanı sıra Premier Lig takımlarından Manchester United, Tottenham, Brighton ve Bundesliga'dan Frankfurt'la Leipzig'in devrede olduğu bildirildi.

BUĞRA ALİ SÜRPRİZİ

Bu doğrultuda gündeme gelen son isim, Kastamonuspor forması giyen 19 yaşındaki ön libero Buğra Ali Erdem oldu. Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ı parlatan, Sarı Kırmızılılar, yine yurt içinde gelecek vadeden isimlerin peşinde. Samsunspor altyapısında yetişen genç futbolcuyu yakın takibe alan Sarı-Kırmızılılar, kısa süre içerisinde resmi teklif sunmaya hazırlanıyor. 19 yaşındaki Buğra’yı Aslan’ın yanı sıra diğer Süper Lig kulüpleri de takip ediyor.

Kaynak: Fanatik

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.