Hava Durumu

Galatasaray'da deprem! Art arda istifalar...

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından büyük bir şok yaşanırken, Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Yüce'nin istifası yönetimde büyük bir şaşkınlık yarattı. İstifanın bu isimle sınırlı kalmayacağı öğrenilirken, Özbek yönetiminin 'acil' koduyla toplanmaya hazırlandığı öğrenildi. İşte deteylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 15:29
Kaynak: MyNet
Galatasaray'da deprem! Art arda istifalar...

Galatasaray'da Young Boys karşısında alınan 2 mağlubiyet sonrası büyük bir şok yaşanırken, istifa depremi yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'da yönetimin kısa süre içerisinde 'acil' koduyla toplanmaya hazırlandığı öğrenildi.

İLK İSTİFA GELDİ

Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımına elenen Galatasaray'da birbiri ardına önemli gelişmeler yaşanıyor. Taraftarın ve camianın tepkilerini sesli olarak dile getirmelerinin ardından ilk istifa yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'da Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce istifa ederken istifasını kulübe gönderdi.

DİĞER İSTİFALAR SIRADA

İstifaların bununla sınırlı olmadığı öğrenildi.. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı haberine göre Galatasaray Yönetim Kurulu bugün saat 18.00'de 'Acil' koduyla toplanma kararı aldı. Yönetim kurulunda yer alan 3 isim daha istifa etmeyi düşünüyor. Gazeteci Haluk Yürekli de "Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, istifa dilekçesini kulübe gönderdi. Diğer istifalar da sırada..." açıklamasını yaptı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.