Hava Durumu

Galatasaray'da Cenk Ergün sonrası çarpıcı Gardi iddiası

Galatasaray'da futbol direktörü Cenk Ergün, transfer döneminin son gününde görevinden istifa etti. Ergün sonrası yıldız futbolcuların transferinde büyük rol oynayan George Gardi'ye Galatasaray'ın teklif götüreceği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray'da Cenk Ergün sonrası çarpıcı Gardi iddiası

Galatasaray'da transfer dönemindeki hamleler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Futbol direktörü Cenk Ergün görevinden ayrıldı. Ergün sonrası görevin olası yeni sahibi olarak sürpriz bir isim gösterildi.

GARDI'YE TEKLİF YAPILACAK İDDİASI

Fanatik'te yer alan habere göre Cenk Ergün'ün ayrılığı sonrası Galatasaray'ın Icardi, Mertens, Davinson Sanchez ve Victor Osimhen gibi isimlerin transferinde önemli rol oyanayn George Gardi'ye teklif yapacağı öne sürüldü. İddiaya göre sarı-kırmızılılar Gardi'nin kapısını yeni futbol direktörü olması için çalacak.

CENK ERGÜN'ÜN İSTİFASI

Cenk Ergün istifa açıklamasında, "Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek'e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirri, kamuoyunun bilgisine sunarım."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.