Hava Durumu

Friedel'dan Beşiktaş'a sürpriz transfer önerisi

Beşiktaş Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel, siyah beyazlı teknik heyete sürpriz bir transfer önerisinde bulundu. İtalya'da forma giyen futbolcu için transfer girişimlerinin başladığı ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 11:25
Kaynak: Sabah
Friedel'dan Beşiktaş'a sürpriz transfer önerisi

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Gabriel Paulista ve Rafa Silva ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, ABD'li orta saha oyuncusu Tanner Tessmann'ın transferi için girişimlere başladı.

Geçen sezon İtalya Serie B'de Venezia forması giyen Tessmann'ı yönetim danışmanı Brad Friedel'ın tavsiye ettiği ve hem teknik heyet hem de yönetimden olumlu yanıt aldığı kaydedildi. Bunun üzerine futbolcunun kulübüyle temasa geçildi. 

22 yaşındaki orta saha hem ön libero hem de merkezde forma giyerken bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 

İnter ve Torino'nun da ilgilendiği ve 7 milyon Euro piyasa değeri olan Tessmann için sıkı çalışma yürütülüyor.

Başarılı isim, İnter'de orta sahadaki kalabalık oyuncu grubundan dolayı düzenli forma giyebileceği bir yere transfer olmaya daha olumlu yaklaşıyor.

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Tessmann, geçen sezon 42 maçta forma giyerken 7 gol attı, 3 de asist yaptı. İtalyan ekibinin yanı sıra ABD'de FC Dallas ve North Texsas SC'de oynadı. Tessman, ABD Milli Takımı'yla da iki maça çıktı.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.