Hava Durumu

Fenerbahçe'ye 50 milyon euroluk yıldız! Ali Koç özel jetiyle getirecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Son olarak Ferdi Kadıoğlu'nun gidişiyle sol bek arayışına giren Kanarya'dan flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe'nin sol bekine 50 milyon euroluk yıldız! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine geliyor. Ali Koç özel jetiyle getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 14:40
Kaynak: KARAR
Fenerbahçe'ye 50 milyon euroluk yıldız! Ali Koç özel jetiyle getirecek

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyon olamayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton’a gönderen Kanarya'dan bomba bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'nin sol bekine 50 milyon euroluk yıldız! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine geliyor. Ali Koç özel jetiyle getirecek.

FENERBAHÇE'NİN SOL BEKİNE 50 MİLYON EUROLUK YILDIZ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a gönderen sarı-lacivertlilerde milli yıldızın yerini doldurmak için çalışmalar başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre, sezon sonu şampiyonluk hedefleyen ve bu nedenle kaliteli isimleri kadrosuna katmak için çabalayan sarı-lacivertliler, Ferdi'nin yerine de Chelsea'de kadroda düşünülmeyen Ben Chilwell'i renklerine bağlamayı hedefliyor.

FERDİ KADIOĞLU'NUN YERİNE GELİYOR! ALİ KOÇ ÖZEL JETİYLE GETİRECEK

İngiliz sol bek için tüm şartlarını zorlama kararı alan Fenerbahçe, bu hafta içinde resmi temaslara başlayacak. Teknik direktör Jose Mourinho'nun da bir numaralı adayı olan Chilwell için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sunulacak. Chelsea'yle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncu ikna etmek için Mourinho, bir görüşme yapacak.

Chelsea, 2020'de Leicester City'den 50 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Ben Chilwell'le Nisan 2023'te 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Ancak teknik direktör Enzo Maresca, şişkin kadroda İngiliz yıldızı kadro dışı bıraktı. Sol bekte Disasi'ye şans veriyor.

Kaynak: KARAR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.