Hava Durumu

Fenerbahçe'ye 50 milyon euroluk sol bek!

Ferdi Kadıoğlu sonrası sol bek transferi planlayan Fenerbahçe için Ben Chilwell iddiası ortaya atıldı. Chelsea, 4 yıl önce 50 milyon euro ödediği Chilwell'i kadroda düşünmezken Fenerbahçe'nin girişimlerini sıklaştıracağı vurgulandı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 10:25
Kaynak: NTV Spor
Fenerbahçe'ye 50 milyon euroluk sol bek!

Transferde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun yerine arayışlar başladı. Bu bağlamda Sarı-Lacivertlilerin Ben Chilwell ile ilgilendiği öne sürüldü.

Chelsea, 2020 yılında 50 milyon euro karşılığında Leicester'dan renklerine bağladığı Ben Chilwell'i yeni sezonda kadroda düşünmüyor.

Teknik direktör Enzo Maresca, Chilwell'le ilgili geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Herkese süre vermem imkansız. Süre almak istiyorsa ayrılması daha iyi olur. Chilwell harika bir oyuncu ancak pozisyonuyla ilgili zorlanabileceğini kendisine ilettim. Bu acımasızca değil, dürüstçe" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe, Ben Chilwell'in transferine hazırlanıyor.

Sarı-Lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu transferinin resmiyete kazanmasının ardından Chilwell için girişimlerini hızlandıracağı vurgulandı.

Chelsea'nin 3 yıl daha sözleşmesi olan 27 yaşındaki sol bekin transferi için her türlü kolaylığı sağlayacağı haber detayında yer aldı.

Geride bıraktığımız sezonda tüm kulvarlarda 21 maça çıkıp 1172 dakika sahada kalan Chilwell 1 asistlik katkı verdi.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.