Hava Durumu

Fenerbahçe'de Mourinho'dan yönetime transfer baskısı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe birçok isimle temaslarını sürdürürken, Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli hocası Jose Mourinho'nun yönetime Medina transferi için ısrarı sürüyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe'de Mourinho'dan yönetime transfer baskısı!

Transfer sezonunun kapanmasına yaklaşık 1 hafta kala temaslarını hızlandıran Fenerbahçe uzun süredir gündeminde olan bir isim için Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'dan yönetime 'artık bitirin' çağrısı geldi.

Sarı-Lacivertliler'in uzun süredir Boca Juniors'tan kadrosuna katmak istediği Cristian Medina konusunda şu ana kadar mutlu sona ulaşamadı.

MOURINHO'DAN YÖNETİME BASKI

Fenerbahçe'nin Medina transferinde ısrarcı olmasının nedeninin teknik direktör Jose Mourinho olduğu ortaya çıktı.

'ARTIK BİTİRİN'

Portekizli teknik adamın, 22 yaşındaki futbolcuyu çok istediği ve yaz transfer döneminde gerçekleşmese bile Medina'yı ara transfer döneminde mutlaka kadrosuna görmek istediği öğrenildi.

GELECEĞİN YILDIZI OLARAK GÖRÜYOR

61 yaşındaki teknik adam, Arjantin Milli Takımı ile Olimpiyatlar'da da mücadele eden Medina'yı Tangocu'ların gelecekteki en iyi orta sahalarından biri olarak gördüğü ve genç yaşta transfer ederek hem oynatmayı hem de kulübe bir yatırım transferi sağlamayı amaçlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.