Hava Durumu

Fenerbahçe'de iki transfer ocak ayına kaldı

Türkiye'de yaz transfer dönemi yarın sona erecek ancak Fenerbahçe'nin kalan kısa sürede bir sürprize imza atmasının beklenmediği ve stoper ile sol beke yapılacak takviyelerin ocak ayında gerçekleştirileceği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 10:47
Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'de iki transfer ocak ayına kaldı

Fenerbahçe'nin savunmaya yapacağı iki takviyeyi ara transfer dönemine bıraktığı ileri sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Süper Lig'de yaz transfer dönemi yarın sona erecek. Ancak F.Bahçe'nin bir sürprize imza atması beklenmiyor. 

Teknik direktörlüğe Mourinho'yu getiren sarı-lacivertliler, kadroya da 8 önemli takviye yaptı. Alınanların hepsi, Mou'nun listesinin ilk sırasına yazdığı futbolcular oldu.

Santrforda En-Nesyri, sol kanat için Saint-Maximin, orta sahada da Sofyan Amrabat, hocanın ilk tercihleriydi.

Ferdi Kadıoğlu'nun gidişiyle sol bek almayan sarı-lacivertliler, sol stoper de aradı ancak Mourinho ile son yapılan toplantıların ardından iki mevkiye alınacak isimler ocak ayına ertelendi. 

Tecrübeli hoca, "Elimizdeki kadro ile hedefimize yürürüz" mesajı verdi. Becao, Djiku, Çağlar, Samet Akaydın'dan oluşan stoper rotasyonunu güçlendirmeyi ilk başta düşünen sarı-lacivertliler, ocak ayına kadar yoluna bu şekilde devam edecek. Duruma göre de ocak ayında stoper takviyesi yapılacak.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.