Hava Durumu

Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken Şenol Güneş sözleri!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu. Gündemde olan konulara cevap veren Doğan, Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Şenol Güneş ve Fatih Tekke sorusuna cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken Şenol Güneş sözleri!

Trendyol Süper Lig takımı Trabzonspor'un Başkanı Ertuğrul Doğan, gündemle alakalı konular hakkında açıklamalarda bulundu. 

İşte Ertuğrul Doğan'ın konuşmalarından satırbaşları şu şekilde;

"BİR ARADA OLMALIYIZ"

"Şenol Güneş normalde de İstanbul'a gelecekti. Sosyal medya hesabımızdan açıklama yapmıştık. Biz de netleştirip durumu çözmek istiyoruz. Bizim Trabzonluların Şenol hoca da bizim, Fatih hoca da bizim. Hüseyin hoca da bizim. Hepsinin adı konuşulurken dikkatli olmak lazım. Hepsini saygıyla karşılamamız lazım. Trabzonsporlular olarak bir arada olmalıyız. Şu an için kim olur bilmiyorum. Doğru kararı vermek istiyoruz. Bunlar Fatih Tekke, Hüseyin Çimşir ve Şenol Güneş gerçeğini değiştirmez."

"SİYASİ BASKI OLMADI"

"Trabzonspor'a siyasi baskı olmadı. Ağabeylerimizden, kardeşlerimizden görüş alırız, fikir alışverişi gerçekleştiririz. Yönetim kurulu olarak karar veririz. Şu ana kadar herhangi bir teknik direktörle anlaşmadık. Takım perşembe toplanacak. O güne kadar bu konu çözülür diye temenni ediyorum."

"ŞENOL HOCAYLA GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

"Şenol Güneş bu takımın, bu şehrin önemli bir değeri. Şenol hocayla görüşmelerimiz sürüyor. Bir Fatih Tekke hayranıyım. Futbolculuğunun da hayranıyım. Şenol hoca şampiyonluk yaşamış, başka takımla da şampiyon olmuş. Milli takım çalıştırmış... Herkese saygı duymalıyız."

"VAZGEÇMEK YOK"

"Sezon başlangıcından memnun değilim. Taraftar da haklı. Abdullah hoca da memnun değildi. Transferin büyük bir kısmı bitmişti. Fakat hem bizim hem de teknik kadronun istemediği bir başlangıç oldu. Nerede eksik veya doğru yaptığımızı görüyoruz. Bazen her şeyi doğru yapsan da olmuyor. Ve olmadı. Başarısızlık oldu. Karşılıklı ve el sıkışarak ayrıldık. Gönül böyle olmasını istemezdi ama bunu yaşadık. Bir an önce zirve yarışında yer almak istiyoruz. Vazgeçmek yok."

"YÖNETİM KURULUNUN OLUMLU GÖRÜŞÜ VAR"

"Şehrin genlerini bilen bir isim Şenol hoca. Yönetim kurulundan aldığım yetki var ve görüştük. Ancak şu ana kadar fazla bir detay görüşmedik. Yarın görüşeceğiz."

"BİR DAKİKAM YOK"

"Trabzonspor için ne doğruysa onu yapıyorum. Onu düşünüyorum. Bir dakikam bile yok. Konuşanlara cevap vermiyorum. Bu kulübün yılda 656 milyon lira faiz borcu var. Yeni başarılar için kulübün borç yükünden kurtulması lazım. Bu işi düzeltmedikçe yürütemeyiz. Sistem kuramamış organizasyonun yoksa yoluna devam edemezsin. Bu kulübün 1 lira geliri yok. Herkesin her konuda düşüncesi var ve saygı duyuyorum ama en çok odaklanılması gereken noktaya en az ilgiyi gösteriyoruz. Birbirimize bir an önce önce konsantrasyon sağlarsak başarıları yakalarız. Türk futbolunun değişimi burada saklı. Akademi olarak değişmeliyiz. Ekonomideki değişimi de oluşturmak istiyoruz."

"ŞİRKET OLARAK TRABZONSPORLU SPONSORUMUZ YOK"

"Şu anki sponsorlarımızın içinde Trabzonsporlu bir tane şirket yok. Herkese saygı duyuyorum. Bir bildikleri vardır diyorum. Ama olmasını isterdim. Ben başkası benden iyi yapıyorsa yanında dururum. Maddi, manevi ne destek varsa veririm."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.