Hava Durumu

Barcelona'dan kafa karıştıran ayrılık açıklaması

Barcelona, kiralık futbolcular Joao Felix ve Joao Cancelo'nun yanı sıra, sözleşmesi sona eren Marcos Alonso'nun da gelecek sezon takımda olmayacağını bildirdi. Ancak Katalan kulübü daha sonra Felix ve Cancelo'nun ayrılığıyla ilgili duyurusunu resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 15:56
Kaynak: NTV Spor
Barcelona'dan kafa karıştıran ayrılık açıklaması

Barcelona, Marcos Alonso, Joao Felix ve Joao Cancelo ile yollarını ayırdığını duyurdu. Sözleşmesi sona eren Alonso boşa çıkarken, Portekizli iki futbolcuyla ilgili ise beklenmedik bir gelişme yaşandı.

AYRILIK AÇIKLAMASINI KALDIRDILAR

Katalan kulübünde kiralık olarak forma giyen Felix (Atletico Madrid) ve Cancelo (Manchester City) ile ilgili açıklamalar ilginç bir şekilde geri çekildi. Barcelona, internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından Joao Felix ve Joao Cancelo'nun ayrılığıyla ilgili yaptığı duyuruyu kaldırdı.

2022 yılında Chelsea'den transfer edilen Marco Alonso, Barcelona'da 45 maç forma giydi. İspanyol sol bek takımına 3 asistlik skor katkısı sağlarken, gol atamadı.

Joao Felix geçen yaz Atletico Madrid'den kiralık olarak geldiği Barça'da 44 maçta oynadı. Portekizli yıldız 10 kez fileleleri havalandırdı, 6 da gol pası verdi.

Katanalan takımının diğer Portekizlisi Joao Cancelo ise Manchester City'den kiralanmıştı. 30 yaşındaki sağ bek 42 maçta oynadı ve 4 gol, 5 asistlik skor katkısı yaptı.

Kaynak: NTV Spor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.