Hava Durumu

Aziz Yıldırım ve Ali Koç hangi kanala çıkacak? Canlı yayın saati belli oldu mu?

Aziz Yıldırım ve Ali Koç hangi kanala çıkacak? sorusu, başta Fenerbahçe taraftarları olmak üzere birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyor. Nitekim açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Ali Koç’u aradığını ve ulusal bir kanalda konuşabileceklerini ilettiğini belirtmişti. Peki, hangi kanalda konuşacaklar ve saati belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 22:52
Kaynak: Haber Merkezi

Aziz Yıldırım ve Ali Koç hangi kanala çıkacak? sorusu, futbol tutkunları tarafından sıklıkla araştırılıyor. Zira Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım, seçim öncesi mevcut başkan Ali Koç’un canlı yayına çıkma çağrısını kabul ettiğini belirtmişti. Peki, Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi kanala çıkacak?

AZİZ YILDIRIM VE ALİ KOÇ HANGİ KANALA ÇIKACAK?

Fenerbahçe mevcut başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım’ın canlı yayına çıkacak olması, başta Fenerbahçe taraftarları dahil olmak üzere birçok futbol tutkununu heyecanlandırdı. Bu nedenle birçok futbolseverin gündeminde, Aziz Yıldırım ve Ali Koç hangi kanala çıkacak? sorusu bulunuyor. Peki, Ali Koç ve Aziz yıldırım hangi kanala çıkacak ve Ali Koç ve Aziz Yıldırım saat kaçta konuşacak?

Fenerbahçe'de yarın gerçekleştirilecek seçim öncesi mevcut başkan Ali Koç ile başkan adayı Aziz Yıldırım, canlı yayında kozlarını paylaşıyor.

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği program Habertürk TV ekranlarında saat 23.00'da başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.