Hava Durumu

Acun Ilıcalı'dan İngiltere'de Fenerbahçe itirafı: Hayatımın yüzde 20'sinden fazlasını almayacak

Fenerbahçe'nin asbaşkanı ve aynı zamanda Championship ekibi Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, İngiltere'de röportaj verdi. Ilıcalı, İngiliz ekibinin geleceği ve Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
Acun Ilıcalı'dan İngiltere'de Fenerbahçe itirafı: Hayatımın yüzde 20'sinden fazlasını almayacak

Acun Ilıcalı, Hull Live'a verdiği röportajda Hull City'nin transfer gündemi ve Fenerbahçe dair konuştu. Acun Ilıcalı'nın açıklamaları şöyle:

HAMBURG'DAN JONAS MEFFERT TRANSFERİ (HULL CITY)

"Evet, onunla (Meffert) ilgileniyoruz. Tim onu özellikle felsefesi için istiyor. Çok önemli bir oyuncu olduğunu ve Tim için önemli olanın bizim için de önemli olduğunu söylüyor, bu yüzden onu takımımızda görmek istiyoruz. Her şey yolunda giderse, onu Hull City'de göreceğimizi düşünüyorum , büyük ihtimalle birkaç gün içinde."

KİŞİSEL OLARAK ZOR BİR YAZ GEÇİRDİNİZ. HULL CITY DIŞINDA BU KADAR ŞEY YAŞANIRKEN HALA BU KULÜBE SAHİP OLMAKTAN KEYİF ALIYOR MUSUNUZ?

"Siz ve taraftarların bildiği gibi, hayatım bence dünyada türünün tek örneği. Son derece yoğun, bunu her zaman arkadaşlarıma söylerim. Fenerbahçe'deki işim hayatımın yüzde 20'sinden fazlasını almayacak. Bu kulüp (Hull City), taraftarlar ve buradaki herkes şu anda benim hayatım. Şimdi yapmaya çalıştığımız şey, elbette, daha iyi bir takım yaratmak."

"Hayat çok zor. Türkiye'nin bir yerinde toplantıdaydım, İstanbul'a uçtum, sonra buraya geldim. Tekrar İstanbul'a döneceğim ve sonra Fenerbahçe deplasmanı için iki saat uçup Türkiye'nin doğusuna gideceğim ve geri döneceğim. Şu anda yaşadığım hayat bu ama bir şeyin altını çizmem gerekiyor. Bundan keyif alıyorum. Yani bu yüzden bu hayatı tercih ediyorum."

Beş yaşından beri Fenerbahçe taraftarıydım ve şimdi başkan yardımcısıyım. Bu benim için başka bir onur. Bu yüzden hayatımın ilk bölümünden (anne ve babasını kaybettiği dönem) sonra şanslı olduğumu düşünüyorum, ikinci bölümünden gerçekten keyif alıyorum.

Buraya ne zaman gelsem cennette gibi oluyorum. Bu kasabanın, şehrin enerjisini hissediyorum, her yer yeşil. İstanbul gibi 22 milyon insanın yaşadığı bir şehirden buraya geliyorum ve burası benim için her zaman terapi gibi.

TRANSFER DÖNEMİNİN SON HAFTASINDA TARAFTARLARA MESAJINIZ NEDİR?

Sahada gurur duyacakları bir takım görecekler. Onlara bu yıl bu takımla gurur duyacaklarını garanti ediyorum ve ne olursa olsun, ligde hangi sırada bitirirsek bitirelim, bu yıl hep birlikte futbolu izlemenin tadını çıkaracağız.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.