Hava Durumu

Yerli John Wick Barış Arduç oldu!

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Barış Arduç, Murat Menteş’in senaristliğini üstlendiği Dehşet Bey filminin başrol oyuncusu oldu. Yerli John Wick olarak gösterilen Barış Arduç, yeni karakterinin hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
Yerli John Wick Barış Arduç oldu!

Saner Ayar geçtiğimiz  günlerde yeni filmi “Dehşet Bey” ile ilgili bilgiler vermiş ve John Wick kadar iyi film ortaya çıkacağını belirtmişti. Murat Menteş’in yazdığı, Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği filmin başrol oyuncusu Barış Arduç oldu.

BARIŞ ARDUÇ, DEHŞET BEY FİLMİYLE GERİ DÖNÜYOR 

Yapımcı Saner Ayar filmle ilgili “Çok büyük bir filmimiz var; Dehşet Bey… Onu yapacağı. Başrol oyuncusu belli gibi…John Wick kadar iyi ve Türkiye’de bu işin yapılabildiğini iddiasıyla çekilecek bir film… Murat Menteş’in dehşet Bey karakterinden çıkma… Mehmet Ada Öztekin ve Murat Menteş bayağı bir senaryonun üzerinden geçti” bilgilerini vermişti. Kadro netleştikten sonra yerli John Wick, Barış Arduç oldu. 

JOHN WICK FİLMİ KONUSU 

Seri film, emekli bir tetikçinin hayatını anlatıyor. Karısından kendisine kalan en değerli varlığı ve can yoldaşı köpeğidir. Ancak evine dalan üç gangster onu da öldürür.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.