Hava Durumu

Thibaut Courtois sevgilisinin defilesine katıldı

İspanyol La Liga devi Real Madrid'in dünya yıldızı kalecisi Belçikalı Thibaut Courtois önceki gün model sevgilisinin defilesine katıldı ve bol bol paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2022 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Thibaut Courtois sevgilisinin defilesine katıldı

Takımı Real Madrid ile büyük bir başarıya imza atıp La Liga şampiyonu olan ve ayrıca yarı finalde Manchester City'i eleyip Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Belçikalı yıldız kaleci Thibaut Courtois önceki gün sevgilisinin defilesine katıldı.

Courtois'nın uzun süredir birlikte olduğu ve geçen sene ilişkilerini açıkladığı 24 yaşındaki İsrailli model Mishel Gerzig'in önceki gün düzenlenen iç çamaşırı defilesine katıldı.

Gerzig'in her sahneye çıkışında fotoğrafını çeken ve Instagram hesabında paylaşan Courtois, sevgilisi ile ilgili yorum yaptı.

Bir marka için defileye çıkan ve birçok farklı model ve renkte iç çamaşırı giyen Gerzig, düzgün fiziğiyle izleyenleri büyülerken, Belçikalı kaleci de fotoğrafa 'Söyleyecek söz yok' yorumu yaptı.

Courtios, sevgilisini her defilede izleyip desteklerken, Gerzig de Belçikalı kalecinin neredeyse her maçına gidiyor ve desteğini gösteriyor.

Gerzig son olarak Real Madrid'in şampiyon olduğu maçta yine sevgilisiyle birlikteydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.