Hava Durumu

Sitare Akbaş'ı bikinili görenler inanamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Sitare Akbaş son dönemde değişimiyle adından söz ettiriyordu. Bir süredir Amerika'da olan ünlü isim ülkeye döner dönmez soluğu tatilde aldı. Akbaş siyah bikinisi ile plajda adeta şov yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 19:03
Kaynak: MyNet
Sitare Akbaş'ı bikinili görenler inanamadı

Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Sitare Akbaş son dönemde değişimiyle dikkat çekiyordu.

Akasya Durağı'ndan sonra Sen Çal Kapımı, Ramo ve Kırmızı Oda gibi yapımlarda rol alan ünlü isim en son Kızıl Goncalar dizisinde izleyicisinin karşısına çıktı.

PLAJDA ŞOV YAPTI

Bir süredir Amerika'daolduğu bilinen ünlü oyuncu ülkeye döner dönmez soluğu tatilde aldı. Arkadaşı Alican Aytekin ile birlikte Çeşme’de denizin ve güneşin tadını çıkaran Akbaş siyah bikinisiyle görüntülendi.

YORUM YAĞDI

Düzgün fiziği ile göz dolduran Akbaş plajda adeta şov yaptı. Güzel oyuncuyu görenler 'ne kadar değişmiş', 'bu Zeyno mu?', 'harika görünüyor' gibi yorumlar yaptılar.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.