Hava Durumu

Sinem Uslu heyecanla beklenen o diziye girdi

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu ile evli olan Sinem Uslu heyecanla beklenen ‘Annem Ankara’ dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Eşinin yapımcısı olduğu Neşet Ertaş'ın hayatını anlatan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmaması ile birlikte bir süre yurt dışına olan Uslu zor günleri de geride bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 10:28
Kaynak: MyNet
Sinem Uslu heyecanla beklenen o diziye girdi

'-Müslüm’, 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' ve ‘Ayla’ gibi birçok başarılı projenin yapımcısı olan Mustafa Uslu ile 2016 yılında evlenen Sinem Uslu şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Mustafa Uslu'nın yapımcısı olduğu Neşet Ertaş'ın hayatını anlatan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filmi, mahkeme kararıyla vizyona girmemişti. Filmi yayınlanmayan ünlü isim bu süreçte zor günler geçirdi.

HEYECANLA BEKLENEN DİZİYE GİRDİ

O dönem yurt dışına yerleşecekleri konuşulan ünlü çift bir süre Almanya'da zaman geçirdi ve ülkeye geri döndü. Zor günleri geride bırakan Sinem Uslu, Faruk Teber’in yönettiği, Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ü buluşturan Kanal D’nin merakla beklenen BKM imzalı dizisine dahil oldu.

Sinem Uslu dizide “Nazan” karakterine hayat verecek ve Mehmet Günsür’ün canlandıracağı Hasan karakterinin yasak ilişki yaşadığı kadın olarak izleyicisinin karşısına çıkacak.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.