Hava Durumu

Sıla Türkoğlu aşka geldi

Kızılcık Şerbeti ile yıldızı parlayan Sıla Türkoğlu aradığı aşkı buldu. Ünlü isim, sevgilisi ile verdiği yeni pozunu sevenlerinin beğenisine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 14:42
Kaynak: MyNet
Sıla Türkoğlu aşka geldi

"Kızılcık Şerbeti" dizisinde rol alan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu aşk hayatını gözlerden uzak yaşıyordu. Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Sıla Türkoğlu yeni aşka yelken açtı.

İşletmeci Ata Ayyıldız ile oyuncu Sıla Türkoğlu ilk kez Mardin'de bir düğünde görüntülenmişlerdi. Daha önce Mardin'de bir düğünde objektiflere yansıyan çiftten Sıla Türkoğlu, sevgilisiyle pozlarını "Anılar" notuyla geçtiğimiz hafta ilk kez paylaşmıştı.

BKM’nin yapımcılığında beyaz perdeye taşınan 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin galasına ünlü çift ilk kez el ele katıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkoğlu, "Sorarsınız diye getirdim." diyerek güldü. Türkoğlu, "Detayları daha farklı günde daha müsait bir yerde konuşuruz" demişti.

Sıla Türkoğlu, sevgilisi Ata Ayyıldız ile yeni karesini takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.