Hava Durumu

Serenay Sarıkaya'ya bakan bir daha baktı!

Kazancı, lüks evi, özel hayatı ve rol aldığı yapımlardaki başarısı derken ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya her adımıyla olay oluyor. Önceki akşam bir davette boy gösteren ünlü oyuncu siyahlar içinde geceye damga vurdu. Sarıkaya'nın kısa saçları ve yeni imajı herkesi şaşırttı. Güzel oyuncuya bakan bir daha baktı...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 11:41
Kaynak: MyNet
Serenay Sarıkaya'ya bakan bir daha baktı!

Son dönemde Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya kazancı ve lüks eviyle magazin manşetlerinden düşmüyor.

TARZI OLAY OLDU

Her adımı adeta olay olan ünlü isin bu defa son haliyle dikkat çekti. Uzun saçlarını kısacık kestiren Sarıkaya yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

HİÇ BEĞENİLMEDİ

Önceki akşam bir davette siyahlar içerisinde boy gösteren Serenay Sarıkaya'nın makyajı ve saçları hiç beğenilmedi.

YORUM YAĞDI

Ünlü isme sosyal medyada; 'bu saç hiç olmamış', 'yüzü çok büyük saç modeli yakışmamış', 'ne çabuk yaşlanmış', 'sana ne olmuş?' gibi yorumlar yapıldı.

YENİ İMAJI DİLLERDE...

Yeni imajı sorulan Sarıkaya, "Başka iş anlaşmalarım olduğu için bu tarzı erteledim. Şimdi herhangi bir projede yer almadığım ve yer alacağım dizide daha rahat etmek için bu modeli tercih ettim" dedi.

KAZANCIYLA GÜNDEMDEYDİ!

Bölüm başı kaşesi 1 milyon 200 bin TL olduğu iddia edilen Serenay Sarıkaya'nın İstanbul'da birkaç dairesi ve Kaz Dağı eteklerinde de villası olduğu söyleniyor.

Sosyal medya paylaşımlarından 1 milyon TL üzerinde, reklamlardan ise 15 milyon TL teklif aldığı konuşulan Sarıkaya'nın parasını doğru kontrol edebilmek için ekonomistlere danıştığı söyleniyor.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.