Hava Durumu

Senatörler devreye girdi: Ahu Tuğba otopsiye alındı

Senatörler devreye girdi ve 14 gündür otopsi için morgda bekletilen Ahu Tuğba'nın otopsiye alındığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 23:16
Kaynak: Haber Merkezi
Senatörler devreye girdi: Ahu Tuğba otopsiye alındı

1 Eylül tarihinde KOAH rahatsızlığı nedeni ile Miami'deki evinde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba'nın cenazesi, ölüm raporu çıkmadığı için 14 gündür ABD'den Türkiye'ye getirilememişti.

SENATÖRLER DEVREYE GİRDİ!

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'a süreci anlattı ve annesinin otopsiye alındığını açıkladı. Akay, "Sevenlerinin Ahu Tuğba'ya hâlâ son görevini yapamaması bizleri derinden üzmüştü. Dün, Ahu Tuğba'nın kızı çok sevdiğim Anjelik Calvin'le konuştum. Yetkili müfettiş kişisel egoları yüzünden ölüm raporu vermemekte direnmişti. Anjelik, otopsi için yetkili müfettişi Amerika Birleşik Devletleri Senatörü Marco Rubio'ya şikâyet etti ve çok şükür 14 gün sonra Ahu abla otopsiye alındı ve şu an otopside. Anjelik çok zor günler geçirdi, 'Anneciğim morgda yatıyor benim kalbim kanıyor. Uyuyamıyorum. Allah'a olan inancım beni tutuyor. Dik duruyorum ama kalbim kanıyor.' demişti. Şu an Ahu Tuğba'nın ölüm raporu ve kızı Anjelik Calvin'in pasaportu bekleniyor. Kısa sürede inşallah cenaze töreni tarihini sizlere duyuracağım." ifadelerini kullandı.

Bugün Anjelik Calvin'le tekrar konuştuğunu da dile getiren Onur Akay, Calvin'in kendisine yaptığı şu açıklamayı paylaştı:

"Sonunda annem otopsiye alındı Onur abiciğim. Çünkü yetkili müfettişi üst mecralara şikâyet ettik ve süt dökmüş kedi gibi aradı. Florida senatörlerine kadar arattım. Arattığımız senatörün biri Marco Rubio... Şu an ölüm raporunu ve benim pasaportumu bekliyoruz."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.