Hava Durumu

Şarkıcı Şimal sağlık durumunu paylaştı

Bir süredir sağlık problemleriyle uğraşan şarkıcı Şimal, geçirdiği beyin ameliyatı sonrası sevindiren haberi verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şimal, “Şuan çok mutluyum ama korkudan ağlıyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
Şarkıcı Şimal sağlık durumunu paylaştı

Meme kanseri tedavisinin ardından beyninde tümör çıkan şarkıcı Şimal, yaşadığı zorlu süreci atlattı. Gözyaşları içinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şimal, "Çok mutluyum ama korkudan ağlıyorum" dedi. 

ŞARKICI ŞİMAL'DEN SEVİNDİREN HABER 

Gözyaşlarına hakim olamayan ünlü şarkıcı Şimal paylaşımına şu notu düştü: "Pet sonuçları geldi. Vücudum tertemiz, çok şükür. Psikolojik herhalde, korkuyorum bir daha aynı şeyleri yaşarsam diye. Aslında şu an çok mutluyum. Ama korkudan ağlıyorum"

Uzun süre meme kanseri tedavisi gören şarkıcı Şimal, meme kanserini yendikten sonra beyninde tümör olduğu tespit edilmişti. 8 saatlik operasyon geçiren Şimal, "Günaydın. Sizi üzmek istemem ama gözyaşlarımı tutamıyorum. En kötü süreçten geçiyorum. Bir kere daha hem de... Işın tedavisinden sonra elimi her attığımda bu kadar saç geliyor. Allah'ım sabır ver. Ya Şafi..." notunu düşmüştü. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.