Hava Durumu

Pelin Akil, boşanma iddialarına cevap verdi!

Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile uzun süredir aralarında sorun olduğu ve boşanma kararı aldıkları iddiaları üzerine konuştu. 'Boşanmıyoruz' diyen Pelin Akil, röportajın ardından sosyal medya hesabından da espri yapmayı ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 19:48
Kaynak: Haber Merkezi
Pelin Akil, boşanma iddialarına cevap verdi!

Arka Sıradakiler dizisinin çekimleri sırasında tanışan Pelin Akil ile Anıl Altan çifti, 2016 yılında evlendi. İkiz kızlarını 2019 yılında dünyaya getiren çifti hakkında zaman zaman ayrılık haberi çıkıyor. Pelin Akil'in verdiği bir röportajda, "Şu an boşanmıyoruz" açıklaması yapmış ve bu sözlerle gündem olmuştu. Pelin Akil dün akşam verdiği röportajda ise boşanma iddialarını yalanlayarak "'dijital dolandırıcılık' dedi. 

PELİN AKİL, ANIL ALTAN İLE AYRILIK İDDİALARINI YALANLADI 

Ayrılık haberleri sosyal medyada yayılırken, Pelin Akil iddiaları yalanlayarak, "Pelin Akil boşanma haberini doğruladı' diyor. Sonra devamı storyde diyor. Ben de yapacağım böyle bir şey. Bunu kullanıyorlar. Bunun böyle olmadığını anlayın. Bu dijital dolandırıcılık" dedi.

PELİN AKİL 'BOŞANMA' İDDİALARINI BÖYLE Tİ'YE ALDI 

Bu açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Pelin Akil, "Anılcım açarsan bir şey söyleyeceğim, ben yine magazine saçma sapan konuştum" yazarak çıkan haberleri ve verdiği röportajı ti'ye aldı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.