Hava Durumu

Meryem Uzerli balkonda bornozuyla poz verdi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği 'Hürrem' karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli son olarak Burak Berkay Akgül ile başrolünü paylaştığı Ru dizisindeki cesur sahneleri ile gündemdeydi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 16:03
Kaynak: MyNet
Meryem Uzerli balkonda bornozuyla poz verdi

Bir dönemin en çok konuşulan ve en çok izlenen yapımlarından biri olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem' karakterine hayat veren ve o rolü ile hafızalara kazınan Meryem Uzerli son dönemde değişimi ve cesur sahneleriyle gündemdeydi.

Dijital platformda yayınlanan Burak Berkay Akgül ile başrolünü paylaştığı Ru dizisindeki sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Uzerli şimdi de son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Kaldığı otelin balkonunda bornozuyla pozlar veren Meryem Uzerli'nin bu kareleri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

YORUM YAĞDI

Ünlü ismin cesur pozlarına sosyal medyada; 'harika görünüyorsun', 'her hali çok güzel', 'bayıldım' gibi yorumlar yapıldı.

ESTETİK İTİRAFI ŞAŞIRTMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde estetik itirafıyla dikkat çeken Uzerli "evet hepsini yaptırıyorum bazen oluyor bazen olmuyor, yapacak bir şey yok!" sözleriyle uzun süre konuşulmuştu.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.