Hava Durumu

Merve Özbey paylaşımıyla duygulandırdı!

Şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz yıl geçirdiği ameliyat sonrası yaşanan komplikasyonlar nedeniyle uzun süre sağlık problemleriyle mücadele etmişti. Sağlığına kavuşan Merve Özbey, son paylaşımında ise, "Açıkçası bu günü görebileceğime dair çok umudumda yoktu ama gördüm" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
Merve Özbey paylaşımıyla duygulandırdı!

Merve Özbey, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal etmiş ve hastanede tedavi altına alınmıştı. Sağlığına kavuşan Merve Özbey, doğum gününde çocuklarını ve eşini paylaşarak, yaşadığı zorlu süreçten bahsetti. 

MERVE ÖZBEY: BUGÜNÜ GÖREBİLME UMUDUM YOKTU

Merve Özbey binlerce yorum ve beğeni alan paylaşımına "Ben bugün 36 oldum. Geçen sene hastane odasındaydım. Açıkçası bu günü görebileceğime dair çok umudumda yoktu ama gördüm sükür. Yaşama sevincimi kaybetmeden nice mutlu seneler diliyorum kendime:) Aferim kız Merve iyi direniyorsun. Dileğim var elbet… eksiksiz sağlıkla huzurla nice senelerimiz olsun. Arayan soran mesaj atan herkese teşekkür ederimm." notunu düştü. 

MERVE ÖZBEY HASTANEDEN VİDEO PAYLAŞMIŞTI 

Geçtiğimiz yıl hastane odasından video paylaşan Merve Özbey, "Dün geceyi zor geçirmiş olsam da bugün enerjik uyandım. Hastanede zaman zor geçiyor. 6 ay kadardır sürüyor, bu uzun bir süreç benim için. Biraz durmam gerektiğini fark ettim. Ama durum iyiye gidiyor. En kısa zamanda çocuklarıma ve konserlerime kavuşmak istiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin, güzel haberler vereceğim günleri bekliyorum." ifadelerine yer vermişti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.