Hava Durumu

Meltem Miraloğlu, ABD'de rehin kaldı!

ABD’li iş insanı Patrick ile evlenen Hayat Devam Ediyor’un Hayat’ı Meltem Miraloğlu, ABD rehin tutulduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından video paylaşan Meltem Miraloğlu, kimlik ve belgelerinin çalındığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
Meltem Miraloğlu, ABD'de rehin kaldı!

Adını Kalbime Yazdım, Hayat Devam Ediyor ve Bir Bulut Olsam gibi yapımlarda yer alan Meltem Miroğlu, kendisinden 48 yaş büyük iş insanı Amerikalı Patrick ile evlendi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu Meltem Miroğlu, Kimlik ve belgelerinin çalındığını ifade ederek yetkililerden yardım istedi. 

MELTEM MİROĞLU YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU 

Sosyal medya hesabından iki ayrı video yükleyen Meltem Miroğlu, ABD​'de rehin tutulduğunu belirterek, "Amacım tüm bu videolarımın İngilizce altyazı yapılarak bir bütün halinde Immigration Federal Supreme Court İnsan Hakları hâkimine ulaştırılmasıdır. Tarafıma avukat sağlanması ve haklarımı savunmak istiyorum. Kimliklerim çalınarak rehin tutulduğum ABD'de Türkiye’ye girişim engelleniyor. ABD vatandaşlığımı alıp özgürlüğüme kavuşmak istiyorum" dedi. 

Meltem Miroğlu, videosunun ilk kısmında ise kendini tanıtan bir video yayınlayarak, "Ben Meltem Miraloğlu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Diyarbakır’da doğdum. Çocukluğumdan beri ayrılmaz bir bütün olan tiyatro, sinema, dizi üçgenine emek vermekteyim. Başrolünü oynadığım dizi, sinema karakteriyle 13 ülkede her hafta milyonlar tarafından sürekli izlenme rekorları kırarak sanat dünyasında kendime yer buldum. Ben, bu konuşmayı basına röportajdan ziyade tüm televizyonlara suç duyurusunda bulunduğum için yaptığımı belirtmek isterim." dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.