Hava Durumu

Kylie Jenner davet tarzıyla olay oldu!

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner şimdi de davet tarzıyla olay oldu. Moda Haftası'n'da düzenlenen defilelere katılan Jenner siyah derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 14:46
Kaynak: MyNet
Kylie Jenner davet tarzıyla olay oldu!

Sosyal medya ve magazinin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kylie Jenner zaman zaman skandallarıyla, iddialı ve cesur tarzıyla, aşk hayatıyla gündeme geliyor.

DAVET TARZI OLAY OLDU

Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan Kylie Jenner bu defa davet tarzıyla olay oldu. Moda Haftası'n'da düzenlenen defilelere katılan Jenner iddialı seçimleriyle adından söz ettirdi.

Siyah derin sırt dekolteli elbisesiyle beğeni toplayan Kylie Jenner takipçilerinden tam not aldı.

Ünlü ismin cesur tarzına sosyal medyada; 'Harika görünüyorsun', 'Yine muhteşemsin', 'Yine çok iddialısın' gibi yorumlar yapıldı.

Ünlü realite şov yıldızı ve girişimci Kylie Jenner geçtiğimiz günlerde itirafıyla dikkat çekmişti. Jenner, 2017 yılında 19 yaşındayken göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etmişti.

Stormi doğmadan göğüslerini büyüttüğünü söyleyen yıldız "20 yaşında çocuk sahibi olacağımı bilmiyordum. Hala iyileşme sürecindeydim" diyerek gündem olmuştu.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.