Hava Durumu

Kızılcık Şerbeti'nde 'üvey anneyle ilişki' tepki çekti!

Kızılcık Şerbeti dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle çok konuşulan dizi yeni sezona oldukça iddialı başladı. Ancak dizide Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakteri ile Şebnem Dönmez'in canlandırdığı Heves karakterinin sahneleri tepki çekti. Dizideki 'üvey anneyle ilişki' sahneleri istenmedi. Bazı sahneler çekildi ama yayınlanmadı...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 15:06
Kaynak: MyNet
Kızılcık Şerbeti'nde 'üvey anneyle ilişki' tepki çekti!

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ün paylaştığı reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti” dizisi yeni sezona hızlı bir giriş yaptı.

Her bölümüyle büyük ses getiren dizide Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakteri ile Şebnem Dönmez'in canlandırdığı Heves karakterinin sahneleri izleyenlerin tepkisini çekti.

BAZI SAHNELER ATILDI...

Dizideki 'üvey anneyle ilişki' sahneleri seyirci tarafından istenmedi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; konuyla ilişkili gelen şikayetler üzerine kanalın önlem aldığı Giray ve Heves’le ilgili bazı sahnelerin atıldığı öğrenildi.

Çekilen bazı sahnelerin şikayetler sonrası yayınlanmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ayrıca yeni sezonda 5 yeni oyuncunun dahil olduğu diziden önümüzdeki haftalarda ayrılıklar yaşanacağı konuşulmaya başlandı.

Diziye yeni katılan bazı isimlerin Kızılcık Şerbeti’ne veda edeceği ortaya çıktı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.