Hava Durumu

Kızıl Goncalar'daki Zeynep'in peçeli hali sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi şimdilerde yeni sezonuyla büyük bir heyecanla bekleniyor. 30 Eylül'de yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizi daha başlamadan görüntüleri sızdı. Dizideki Zeynep karakterinin peçeli hali sosyal medyayı salladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
Kızıl Goncalar'daki Zeynep'in peçeli hali sosyal medyayı salladı

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ve izlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar şimdilerde yeni sezonuyla büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Kızıl Goncalar 30 Eylül'de yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Dizi için heyecanlı bekleyiş sürerken dizi daha yayınlanmadan görüntüleri ifşa oldu.

PEÇELİ HALİ ŞAŞIRTTI

Bir sosyal medya kullanıcısı Kızıl Goncalar'ın setine denk geldi ve o anları kayıt altına aldı. Dizide Zeynep karakterine hayat veren Zeynep Tezel'in peçeli hali herkesi şaşırttı.

BOMBA İDDİA...

Bu görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Zeynep karakterinin yeni sezonda Vahit'le evlendirildiği ve onun tarikatına katıldığı ididası gündeme geldi.

YORUM YAĞDI

Sosyal medyada; 'Bu ne Zeynep peçeli', 'Zeynep ile Vahit aynı karede mi?', 'Ne oluyor bu dizide?', 'Çok heyecanlandım' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.