Hava Durumu

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama!

Mart ayında üçüncü kez beyin pıhtılaşması nedeniyle ameliyat geçiren ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeğeni Levent İnanır güncel bilgiler verdi. Tomris Giritlioğlu'nun cenaze töreninde konuşan Levent İnanır, Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve fizik tedavi sürecinin devam ettiğini belirtti. "Çok büyük bir sıkıntı atlattık ve şimdi her gün daha iyiye gidiyoruz. Çok iyi olacak," dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:57
Kaynak: NTV
Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama!

NTV'nin aktardığına göre, Kadir İnanır'ın eşi Jülide Kural, Ağustos ayında yaptığı açıklamada, Kadir İnanır'ın durumunun ciddi bir sağlık sorunu olmadığını, tedavi sürecinde olumlu gelişmeler yaşandığını fakat zaman zaman enfeksiyon nedeniyle zorluklarla karşılaşıldığını ifade etmişti. Kural, "Fatsalı Kadir" olarak anılan İnanır'ın yaşama tutkusunun her zorluğu aşmasına yardımcı olduğunu vurguladı.

ASILSIZ HABERLER VE SPEKÜLASYONLARA KARŞI ÇAĞRI

Kadir İnanır'ın tedavi süreci, 16 Ağustos itibarıyla Koç Üniversitesi Hastanesi'nde yoğunlaştırılmış fizik tedavi programıyla devam ediyor. Jülide Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yapılan açıklamalarda sadece resmi doktor bilgilerine güvenilmesi gerektiğini belirterek, asılsız haber ve spekülasyonlara karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.

Kaynak: NTV

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.