Hava Durumu

Hande Yener, Sezen Aksu'ya en merak edilen soruyu sordu!

Sezen Aksu şarkılarını seslendirdiği bir konser veren Hande Yener konser sırasında duayen sanatçıyı arayarak en merak edilen soruyu sordu. Sezen Aksu'nun sahnelere ne zaman döneceğiyle ilgili soruya yanıtı heyecanlan uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
Hande Yener, Sezen Aksu'ya en merak edilen soruyu sordu!

'Hande Bizi Sezen'e Götür' konserinde Sezen Aksu​ şarkılarını söyleyen Hande Yener​, konserinde sürpriz yaparak Sezen Aksu'yu aradı. 8 yıldır sahnelere ara veren Sezen Aksu'ya hayranlarının merak ettiği soruyu sordu. Sezen Aksu'nun ucu açık yanıtı umutlandırdı.

Hande Yener “Hande Bizi Sezen’e Götür” konserinde mikrofonu telefona tutarak Sezen Aksu'yu arayıp  “Seni çok özledik, ne zaman döneceksin sahnelere” diye sordu.  Sezen Aksu’nun “Kendimi iyi hissettiğim zaman dönebilirim” yanıtı üzerine  konsere katılanlar alkış ve ıslıklarla kutlama yaparken Hande Yener de sevincini sahnede zıplayarak gösterdi. Yılların eskitemediği ünlü şarkıcı​ Sezen Aksu’nun bu sözleri “Müjde, Sezen Aksu sahnelere geri dönüyor” olarak anlaşıldı.

Sezen Aksu 16 Ocak 2016'da verdiği konserin, son sahnesi olduğunu söyleyerek hayranlarına gözyaşları içinde veda etmişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.