Hava Durumu

Haluk Levent sosyal medyayı bıraktı: 'Bana müsaade'

AHBAP Derneği Başkanı ve sevilen sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarını şaşırttı. Levent, bir süreliğine sosyal medyadan uzaklaşma kararı aldığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 20:11
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
Haluk Levent sosyal medyayı bıraktı: 'Bana müsaade'

AHBAP Derneği Genel Başkanı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çekici paylaşımla hayranlarını ve takipçilerini şaşırttı. Sağlık sorunları nedeniyle bir süreliğine sosyal medyadan uzaklaşacağını duyuran Levent, bu kararını takipçileriyle paylaştı.

Geçen yıl yaptırdığı sağlık kontrolünde çıkan sonuçları paylaşan Levent, "Açlık kan şekeri 341, Hba1c 13.5 çıkmıştı" diyerek sağlık durumunun ciddiyetini vurguladı. Uzun süredir sağlıklı beslenme ve düzenli spor yapmasına rağmen istenen sonuçları alamayan Levent, doktorların tavsiyesi üzerine bu kararı aldığını belirtti.

KONSERLERE VE AHBAP FAALİYETLERİNE ODAKLANACAK

Sosyal medyanın kendisinde stres yarattığını ifade eden Levent, bir süreliğine konserlerine, stüdyo çalışmalarına ve deprem bölgesindeki AHBAP faaliyetlerine yoğunlaşacağını açıkladı. Bu karar, hem hayranları hem de sivil toplum örgütleriyle ilgilenenler tarafından büyük ilgi gördü.

Levent'in açıklaması şöyle:

"Önemli !!! (Kendimle ilgili) Geçen yıl 24 Mayıs günü kan değerlerimi ölçtürmüştüm hastanede. Çünkü çok şikayetim vardı. Açlık kan şekeri 341 Hba1c 13.5 çıkmıştı. Evet yanlış görmüyorsunuz. Maalesef öyleydi. Bir yıldır sağlıklı beslenme ve full spor sonucunda değerler bayağı düştü ama yeterli değil. Çünkü spor da yapsan sağlıklı da beslensen eğer hayatında stres varsa şekeri tetiklediğini söyledi doktorlarım.

Ve bugün uzun toplantılar sonucu kararlar aldık. Bir müddet sosyal medyadan da uzak durmamı söylediler. Evet sosyal medyanın da bende stres oluşturduğunu düşünmüşler. (Doğru düşünmüşler) Bu sürecin yönteminde, mikrobiyom esaslı sağlıklı yaşam desteği için Prof.Dr. Meltem Yalınay’a, endokrinolojik tedavi desteği için Doç.Dr. Arzu Or Koca’ya teşekkür ederim. Evet bir müddet konserlerimle , stüdyo çalışmalarıyla ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağım. Sayfamı @ahbap ekibi yönetecek. İhtiyacı olanlara direkt ulaşacaklar yine. Haydi bana biraz müsade. Arkamdan çok konuşmayın."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.