Hava Durumu

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin kızı Nazlı konserde ortaya çıktı

Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi 2006 yılında nikah masasına oturmuş, 2012 yılında ise boşanmıştı. Ünlü çiftin bu evlilikten Nazlı adını verdikleri bir kızı dünyaya geldi. Haluk Bilginer'in kameralardan uzak büyüttüğü kızı Nazlı annesinin konserinde ortaya çıktı. Nazlı Bilginer'i gören herkes aynı yorumu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 18:38
Kaynak: MyNet
Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin kızı Nazlı konserde ortaya çıktı

Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Baba dizisinde Emin Saruhanlı karakterine hayat veren usta sanatçı Haluk Bilginer rol aldığı yapımlardaki başarısı ile dikkat çekiyor.

Kendine has tavırları ve açıklamalarıyla zaman zaman gündem olan ünlü isim bu defa kızı Nazlı ile gündem oldu. Haluk Bilginer kızı Nazlı ile eski eşi Aşkın Nur Yengi'nin konserine gitti.

GÖRENLER AYNI YORUMU YAPTI

Ünlü çiftin kızı Nazlı'yı görenler 'annesinin kopyası', 'aynı annesi', 'ne kadar güzel bir genç kız olmuş', 'annesi gibi çok tatlı ve çok zarif' gibi yorumlar yaptılar.

Muhabirlerin sorularını "Dünyanın en büyük gururu olabilir, gözlerim doluyor hep izledikçe. Muhtemelen bugün de ağlarım " şeklinde yanıtlayan Nazlı Bilginer konserdeki o anlarıyla dikkat çekti.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.