Hava Durumu

Gibi dizisinin 6. sezonu Feyyaz Yiğit tarafından duyuruldu!

İlk 5 sezonda izleyicilerin beğenisini kazanan Gibi dizisinin 5. sezonu duyuruldu. Başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bilgisayar ekranındaki 'GİBİ 6' dosyasını göstererek 6. sezonun hazırlıklarına başlandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
Gibi dizisinin 6. sezonu Feyyaz Yiğit tarafından duyuruldu!

Exxen plartformunun geniş izleyici kitlesine ulaşan durum komedi dizisi Gibi'nin 6. sezonu duyuruldu. Gibi'nin 6. sezonunun başlayacağı tarih henüz belli olmasa sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan başrol oyuncularından Feyyaz Yiğit, dizinin yeni sezon hazırlıklarına başlandığını resmen duyurdu. 

Yerli absürt durum komedisi türünde sevilen bir işe imza atan ekip IMDb’de 9,0/10’luk puanıyla da öne çıkmayı başarmıştı. Dizinin son sezonu 8 Mart 2024'te yayınlanmıştı. 

GİBİ DİZİSİ NE ANLATIYOR?

"Gibi" dizisi, Exxen platformunda yayınlanan ve kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan bir komedi dizisidir. Senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin yazdığı dizi, absürt mizah anlayışıyla dikkat çekiyor. 

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı "Gibi" üç yakın arkadaşın sıradan görünen fakat son derece tuhaf ve komik olaylar yaşadıkları günlük hayatlarını konu alır. Her bölümde farklı ve beklenmedik maceralarla izleyiciyi güldürmeyi başaran dizi, kendine has esprileri ve karakterleriyle Türk televizyon komedisinde farklı bir renk getirdi. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.