Hava Durumu

Fazıl Say'dan Miss Turkey birincisi İdil Bilgin'e destek!

Sosyal medyada Miss Turkey birincisi İdil Bilgin'e yönelik eleştirilere ünlü piyanist Fazıl Say tepki gösterdi. Say paylaşımında eski hakem Ahmet Çakar'ı da hedef aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
Fazıl Say'dan Miss Turkey birincisi İdil Bilgin'e destek!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Miss Turkey 2024 finalinde, tıp fakültesi mezunu İdil Bilgen tacın yeni sahibi oldu. Ancak Bilgen'in birinciliği ile sosyal medyada çeşitli eleştirilerle karşılaştı. Ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilere tepki gösterdi.

Fazıl Say ayrıca, eski hakem Ahmet Çakar'ı da eleştirilerine dahil ederek, "Yukarıdaki fotoğrafta olduğu gibi, ve medyaya servis edilen kötü fotoğrafın vasat bir hakem ve canlı yayınlarda pot kırma rekorcusu Ahmet Çakar’ı bile “güzel”likle umutlandıran sonuçları gibi…" şeklinde ifadeler kullandı.

'GÜZELLİK GÖRECELİDİR'

Say'ın paylaşımı şu şekilde:

"Bunca tartışma, hakaret, linç vs. Bir genç kıza  bunca yazılana açıkçası sonunda üzüldüm biraz. Miss Turkey; İdil hanım… bir doktor, Koç Üniversitesi mezunu, değerli bir diplomatın kızı. Böyle gayet sade bir fotoğraf, Hiçbirimizin konusu 85 milyonluk ülkenin en güzeli olamaz, çünkü güzellik göreceli bir şey.

Yukarıdaki fotoğrafta olduğu gibi, ve medyaya servis edilen kötü fotoğrafın vasat bir hakem  ve canlı yayınlarda pot kırma rekorcusu Ahmet Çakar’ı bile “güzel”likle umutlandıran sonuçları gibi… Saldırı yazıları bazen güldürdüyse de, bir insanı üzdüğünü ve haksızca olduğunu bilmiyor değiliz

Soru şu? Niye hiç bir şeyi pozitif tarafından almıyoruz? Niye  bardağın dolu tarafına da bakmak istemiyoruz?"

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.