Hava Durumu

Esra Bilgiç'e bomba partner! Yakışıklı oyuncuyla...

Son dönemde projeden projeye koşan Esra Bilgiç yeni sezonda Tay Yapım’ın Kanal D için çekeceği “Alboraların Sert Kışı” dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Bilgiç'in imza aşamasında olduğu dizi için erkek başrol arayışı da neredeyse son buldu. Kulis dedikodularına göre Bilgiç'in partneri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
Esra Bilgiç'e bomba partner! Yakışıklı oyuncuyla...

Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi birçok projede rol alan Esra Bilgiç son olarak Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı Zamanın Kapıları dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı.

Yeni sezonda hangi projede yer alacağı merak edilen güzel oyuncuya Mardin'de çekilecek olan “Alboraların Sert Kışı” dizisi için teklif gitti. Tay Yapım imzalı dizinin başrol kadın karakteri Alya için Esra Bilgiç'in imza aşamasında olduğu öğrenildi.

Dizide yıllarca Kanada’da yaşayan Alya, eşi Cihan’ın ölümü üzerine oğluyla Mardin’e gelecek ve eşi Boran Albora’nın vasiyetini yerine getirmek isterken bir aile kaosunun içine düşecek.

YAKIŞIKLI OYUNCUYLA...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Esra Bilgiç'in partneri olacak erkek başrol için Ozan Akbaba’yla görüşülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.