Hava Durumu

Ece Seçkin ilk kez görüntülendi! Konuşmakta zorlandı

Cesur sahne kostümleri ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Ece Seçkin geçtiğimiz haftalarda apar topar ameliyata alındığı haberleriyle gündeme gelmişti. 2 aylık hamile olduğu söylenen ünlü ismin bebeğini kaybettiği ortaya çıkmıştı. Zor günler geçiren Ece Seçkin konuşmakta bile zorlandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 15:03
Kaynak: MyNet
Ece Seçkin ilk kez görüntülendi! Konuşmakta zorlandı

Sevilen şarkıları, iddialı kostümleri ve sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Ece Seçkin'den üzen haber geçtiğimiz hafta gelmişti.

2 aylık hamile olduğu öğrenilen Seçkin'in bebeğini kaybettiği ortaya çıkmış ve apar topar ameliyata alınmıştı.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Yaşadığı bu üzücü olayın ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Seçkin, "Ameliyatım başarılı geçti arayan herkese çok teşekkür ederim telefonlara geri dönüş yapamadıklarımdan özür dilerim. Konserimi iptal etmek zorunda kalmasaydık bu durumu bilmenizi istemezdim" dedi.

'ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR'

Günler sonra ortaya çıkan Ece Seçkin yaşadığı üzücü olayı anlattı ancak konuşmakta bile zorlandı. Ünlü şarkıcı “Hayatımın en kötü yazıydı. Derinden sarsıldık, çok üzüldük. Hayata tutunmaya çalışıyorum. Her şeyin bir sebebi var. Allah'ın dediği olur.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.