Hava Durumu

Ebru Şancı, Alpaslan Öztürk ile evlilik yıl dönümünü pilavcıda kutladı!

Ebru Şancı futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile evliliklerinde 9. yılı kutladı. Eşinin 'seni harika bir yere yemeğe götürüyorum' sözleriyle büyük heyecan yaşayan Şancı, gittiği yeri görünce kocasıyla dalga geçti.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 15:56
Kaynak: MyNet
Ebru Şancı, Alpaslan Öztürk ile evlilik yıl dönümünü pilavcıda kutladı!

Eski manken Ebru Şancı, Eyüpsporlu futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında dünya evine girmişti. Mila ve Ceylin adında ikiz kızları, Kürşad Fırat adında da bir oğulları olan çift zaman zaman paylaşımlarıyla güldürüyor.

Ebru Şancı futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile evliliklerinde 9. yılı kutladı. Eşinin 'seni harika bir yere yemeğe götürüyorum' sözleriyle büyük heyecan yaşayan Şancı, seyyar pilavcıya gidince gerçeği anladı.

Şancı paylaşımına, '9. evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Kocacığım harika bir seçim, tam bir gurmesin' notunu düştü.

SİYAH ÇELENK ALMIŞTI

Ebru Şancı geçtiğimiz yıllarda da Alpaslan Öztürk’ün elinde siyah çelenk ile gelmesiyle şoka girmişti. Çelengin üzerindeki ‘Huzurun kara günü ‘ yazısını gören Ebru Şancı “Millet karısına cip alıyor, içini gülle dolduruyor, pırlantalar alıyor. Bir de benimkinin getirdiğine bak. 3 çocuklu mutlu, huzurlu bir yuva verdim" demişti.

Ebru Şancı sık sık eşine dair bu tarz paylaşımlar yaparak takipçilerini güldürüyor. Eşi de Şancı'ya katılarak eğlenceli zaman geçiriyor.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.