Hava Durumu

Dilan Polat kıymanın fiyatını görünce şaşkınlık yaşadı!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla yargılanan ve 10 aylık hapis süreci sonrası tahliye edilen Dilan Polat mutfağa girdi. Polat, tezgahtaki kıymanın fiyatını görünce şaşkına döndü. Bin 291 TL olan kıyma için Polat, "Çok değişmiş her şey" diye yorumda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 23:07
Kaynak: Haber Merkezi
Dilan Polat kıymanın fiyatını görünce şaşkınlık yaşadı!

Kara para aklama suçlarından tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde eşi ile birlikte tahliye edilen Dilan Polat mutfağa girdi. Instagram'da sık sık takipçilerine içini döken Dilan Polat, yemek yapmak için kıymaya yönelirken fiyatı görünce şakına göndü.  

Bir kilo kıyma fiyatının bin 291 TL olduğunu gören Polat, "Kıyma 1291 TL olmamalı, her şey ne kadar değişmiş" dedi. Yanında bulunan yardımcısı da "Bir kıyma gerçekten 1200 TL olabilir mi?" diye sorguladı.

EŞİNDEN ARABA İSTEDİĞİ GÜNLER HATIRLATILDI

Cezaevine girmeden önce lüks yaşam tarzıyla sık sık gündem olan Dilan Polat'ın, kıyma fiyatına bu denli şaşırması, izleyicilere geçmişteki videolarını ve eşi Engin Polat'tan Ferrari istediği günleri hatırlattı.

KAHVE ANISI GÜNDEM OLMUŞTU 

Tahliyesi sonrası cezaevindeki kahve anısını takipçilerine anlatan Dilan Polat konuya ilişkin, "Cezaevindeki kahve çok farklıydı. Türk kahvesi yoktu. Bardağın içine toz döküyorsun, üstüne su döküyorsun, karıştırıyorsun, kahve oluyor" demişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.