Hava Durumu

Devrim Özkan Lucas Torreira ile ayrılığının ardından ilk kez konuştu

Galatasaray forması giyen Lucas Torreira ile kısa süreli aşk yaşayan ünlü oyuncu Devrim Özkan ayrılığın ardından ilk kez konuştu. Haklarında konuşulan her şeye kulaklarını kapadıklarını ve çok güzel bir ilişki yaşadıklarını söyleyen Özkan adeta eski sevgilisini övmelere doyamadı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 08:57
Kaynak: MyNet
Devrim Özkan Lucas Torreira ile ayrılığının ardından ilk kez konuştu

Vuslat, Ramo, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Ne Gemiler Yaktım gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Devrim Özkan özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Devrim Özkan'ın ani ayrılığı uzun süre gündem olmuştu. Ünlü oyuncu ayrılığın ardından ilk kez konuştu.

"GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞADIK"

Biten ilişkisi hakkında 2. Sayfa'ya konuşan oyuncu, O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Özkan'ın bu sözleri kısa sürede gündem oldu. Sosyal medyada; 'çok medenice ayrılmışlar', 'Güzel kapli bir düşünce', 'Çalışışmış bir konuşma', 'Ezberlenilmiş cümleler' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.