Hava Durumu

Demet Şener üçüncü kez evleniyor

Eski eşi İbrahim Kutluay ile yaşadığı nafaka kriziyle son dönemde gündemde olan Demet Şener üçüncü kez nikah masasına oturacağını duyurdu. Şener, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Tolga Arman'dan evlilik teklifi aldı. Sevgilisine 'evet' yanıtını veren Şener, mutluluğunu sosyal medya üzerinden paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 14:58
Kaynak: MyNet
Demet Şener üçüncü kez evleniyor

Son dönemde eski kocası İbrahim Kutluay ile yaşadığı nafaka kriziyle sık sık gündeme gelen Demet Şener üçüncü kez nikah masasına oturacak. Şener, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Tolga Arman'dan evlilik teklifi aldı.

BÜYÜK TEKTAŞI DİKKAT ÇEKTİ

Sevgilisinin Bodrum Türkbükü'de kiraladığı evde ettiği evlilik teklifine, 'evet' diyen Demet Şener'in bir hayli büyük tektaşı dikkatlerden kaçmadı.

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Demet Şener, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara; "Dün gece bir takım kutlamalar yapıldı tabii ki" notunu düştü. Demet Şener, takipçilerinden gelen tebrik mesajlarına cevapsız kalmadı ve tek tek teşekkür etti.

'İMZAYA GEREK YOK' DEMİŞTİ

Demet Şener daha önce; "Ben Tolga ile gönülden bağlıyım. Evlilik olur mu bilmiyorum. Herhangi bir imzaya gerek yok. Hiçbir beklentim yok, şart değil" açıklamasını yapmıştı.

Demet Şener, 2005 - 2018 arasında İbrahim Kutluay, 2019 - 2021 arasında ise Cenk Küpeli ile evli kalmıştı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.