Hava Durumu

Deha'nın İmre'si oldu

‘Deha’ dizisi daha başlamadan çok konuşuldu. Kadrosu, hikâyesi ve tanıtımıyla merak uyandıran dizinin başrolünde Aras Bulut İynemli, Melis Sezen ve Taner Ölmez yer alıyor. Güzel oyuncu Melis Sezen, İmre rolün için imaj değiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 13:17
Kaynak: Erhan Bedir
Deha'nın İmre'si oldu

Haber: Erhan BEDİR

Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Umut Aral'ın yaptığı senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı Deha dizisi daha ilk günden gündem olmuştu. Özellikle Devrim Özkan'ın kadrodan son anda ayrılması çok konuşuldu. Özkan'ın kadrodan çıktığı dizide Melis Sezen İmre rolünde. İmaj değiştiren oyuncuya gelen bazı yorumlar dikkat çekti.

ROLÜ İÇİN İMAJ DEĞİŞTİRDİ

İddialı isimlerin yer aldığı Deha'da İmre rolünde Melis Sezen bulunuyor. Dizi için saçlarını koyuya boyatan Melis Sezen'in imajını görenler diziye dair yorumlarıyla dikkat çekti. Fragmanda Ahsen Eroğlu'nun Aras Bulut İynemli ile partner olduğu görülüyordu. Ancak izleyiciler daha dizi başlamadan diziye dair ilginç eleştiride bulundu.

Fanlar "Sarı saçlarına dönüp Aras'a partner yapar misiniz? Diğeri çocuk gibi duruyor yanında", "Aras ve Melis olmalı", "Az akıllılarsa Melis ile Aras'ı partner yapmamalılar öbürü tutmaz" yorumlarında bulundu.

DEHA’NIN KONUSU

Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesini ele alacak. Cesur, Aysel ve İskender gibi şeytani bir çiftin tek çocuğu olarak, her ikisinin kötü karakterini kendinde birleştirmiş ve kendini babasından bile koruması gerektiğini çok küçük yaşlarda öğrenmiş bir karakterdir. Devran’ın (Aras Bulut İynemli) hayatlarına girişiyle Cesur için de birçok şey değişecektir. Deha ilk bölüm 22 Eylül 2024 tarihinde yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosu ve fragmanı çok konuşuldu.

Kaynak: Erhan Bedir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.