Hava Durumu

CZN Burak Ferrari alıp paylaştı

Çektiği yemek videolarıyla adını geniş kitlelere duyuran CZN Burak geçtiğimiz aylarda babasıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti. Babası tarafından dolandırıldığı söyleyen ünlü isim garajındaki lüks araçları satıp sermayaye çevirmişti. CZN Burak şimdi de Ferrari alıp paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 12:54
Kaynak: MyNet
CZN Burak Ferrari alıp paylaştı

CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Daha önce bir davada aylık kazancını (30 bin TL) söyleyerek gündeme gelen CZN Burak ortağı olan babasıyla ters düşmüş ve babasıyla davalık olmuştu.

Babası tarafından dolandırıldığını söyleyen CZN Burak, kendi adını ve fotoğrafını kullanan mekânlardan tabelaların indirilmesini talep etmişti. CZN Burak, yeni girişiminde tek başına ilerleme kararı almış ve bunun içinde garajındaki lüks araçları satıp sermayeye çevirmişti.

FERRARİ ALIP PAYLAŞTI

CZN Burak şimdi de yeni arabasını paylaştı. Çocukluğundan bu yana Ferrari hayali kurduğunu belirten CZN Burak, yeni aracını Vadi İstanbul'daki mekanının önüne çekerek poz verdi.

Aracın plakasının sonu '31' olması ise dikkatlerden kaçmadı. Bu detay ise Burak Özdemir'in memleketinin Hatay olmasından kaynaklanıyor.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.