Hava Durumu

Cenazesi hâlâ getirilemedi! Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik sözleriyle yürekleri sızlattı...

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Ahu Tuğba, Miami'deki evinde hayatını kaybetmişti. 1 Eylül'de hayata gözlerini yuman ünlü ismin cenazesi hâlâ ülkeye getirilemedi. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik annesinin hesabından yaptığı paylaşımla adeta yürekleri burktu.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 11:55
Kaynak: MyNet
Cenazesi hâlâ getirilemedi! Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik sözleriyle yürekleri sızlattı...

Uzun zamandır ABD'de yaşayan Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Ahu Tuğba, birkaç hafta önce Miami'deki evinde hayata gözlerini kapadı.

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye’de toprağa verilecek ancak Tuğba'nın ölümününün şüpheli bulunması üzerine otopsi raporu istendi.

Ahu Tuğba'nın 'şüpheli ölüm'e yer olmadığını içeren otopsi raporu çıktı ancak cenaze şimdi de Miami'deki adli tıp merkezinin müdürünün tatilden dönmesine takıldı.

Sürecin bitmesini bekleyen Anjelik Calvin ise annesine olan özlemini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla dile getirdi.

SÖZLERİ YÜREK BURKTU

Anjelik annesinin bir fotoğrafını paylaşarak; 'Seni öpeyim, gel. İçim yanıyor. Alnından öptüm sarılmadan. Niye, niye? Allah'ım yardım etti, uyudum; pişmanım. Uyuyamıyorum gel. Allah'a olan inancım olmasaydı eğer canıma kıyardım. Ama Rabbimin gücüne gider annem. Annem gel minnağım, kalbim yanıyor gel.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.