Hava Durumu

Yerli Leonardo DiCaprio Arda Kural'ın son hali yürek burktu!

Emret Komutanım, Kurşun Bilal ve Lise Defteri gibi birçok farklı yapımda rol alan Arda Kural'ın son hali merak konusu oldu. Ayrıca pek çok insan tarafından yerli Leonardo DiCaprio olarak görülüyordu. Öte yandan Emret Komutanım dizisi ile pek çok insanın hafızasında yer edinen ünlü oyuncu, son hali ile gündem oldu. İşte bir zamanlar yerli Leonardo DiCaprio olarak görülen Arda Kural'ın seneler sonraki hali…

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 15:46
Kaynak: Akşam
Yerli Leonardo DiCaprio Arda Kural'ın son hali yürek burktu!

Arda Kural, bir döneme yerli Leonardo DiCaprio olarak adeta damgasını vurmuştu. Özellikle Emret Komutanım dizisinden hatırlanan ünlü oyuncu, Kurşun Bilal ve Lise Defteri gibi yapımlarda da rol almıştı.

GÖRENLERİ ADETA ŞOK ETTİ

Leonardo DiCaprio olarak bir dönem gündemden düşmeyen Arda Kural, bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Ayrıca bu süreçte Arda Kural'ın son hali pek çok insan tarafından merak edildi. Zira bir dönem Arda Kural, Leonardo DiCaprio'ya benzerliği ile gündeme geliyordu.

Emret Komutanım dizisi ile birçok insanın hafızasında yer edinen Arda Kural, seneler sonraki hali ile adeta görenleri şok etti. Zira ünlü oyuncuyu seneler sonra ilk kez gören pek çok insan tanımakta güçlük çekti.

İŞTE ARDA KURAL'IN SENELER SONRAKİ HALİ

Arda Kural, uzun yıllar ekranlardan uzakta kalmıştı. Zira Emret Komutanım dizisi seneler önce sona erdi. Bu nedenle Arda Kural'ı uzun yılların ardından ilk kez gören pek çok insan şaşırıyor. İşte yerli Leonardo DiCaprio olarak da bilinen Kural'ın seneler sonraki hali;

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.