Hava Durumu

Ayşenur Yazıcı'nın son sağlık durumu sevenlerini üzdü

Spikerlik ve sunuculuk yapan Ayşenur Yazıcı, bir süredir yoğun bakımda tedavi altındaydı. Geçtiğimiz günlerde oğlunun kan çağrısında bulunduğu Ayşenur Yazıcı’nın kız kardeşi ablasının son sağlık durumundan bahsederek, "Böbreğin birine kaybedilmiş olarak bakılıyor, diğeri için umut olduğunu düşünmek istiyoruz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
Ayşenur Yazıcı'nın son sağlık durumu sevenlerini üzdü

1990’lı yıllarda sunuculuğunu üstlendiği gündüz programlarıyla adından söz ettiren Ayşenur Yazıcı, bir süredir sağlık problemlerinden dolayı yoğun bakımda tedavi altındaydı. Ayşenur Yazıcı’nın kız kardeşi ünlü ismin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kardeşinin son sağlık durumundan bahsetti.

AYŞENUR YAZICI'NIN SON SAĞLIK DURUMU HAYRANLARINI ÜZDÜ 

Yazıcı'nın sosyal medya hesabından paylaşım yapan kız kardeşi Neşenur Hanım, "Ben Ayşenur Yazıcı'nın kardeşi Neşenur. Bu paylaşımı ablamın telefonundan yapıyorum. Ablam daha iyiye gitmekle beraber hala yoğun bakımda. Böbreğin birine kaybedilmiş olarak bakılıyor. Diğeri için umut olduğunu düşünmek istiyoruz. Solunum ve oksijen problemleri var" ifadelerini kullandı. Gelen dualar için de teşekkür eden Neşenur Hanım "İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyoruz. Dualara lütfen devam edin. Buradaki sorulara geri dönemeyeceğin anlayışla karşılayacağınızı umuyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.