Hava Durumu

Akın Akınözü'ne ünlü isimlerden destek geldi

Oyuncu Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Annesinin cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken Akın Akınözü'ne Hande Erçel, Serkan Çayoğlu ve Bige Önal gibi isimlerden destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
Akın Akınözü'ne ünlü isimlerden destek geldi

Hercai dizisiyle popüler olan oyuncu Akın Akınözü'nün oyuncu annesi Özlem Akınözü, kanser tedavisi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybetti. Annesinin ölümüyle yıkılan Akınözü, cenaze töreni boyunca ayakta durmakta güçlük çekti. 

HANDE ERÇEL AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTTU 

Serkan Çayoğlu, Bensu Soral, Burcu Özberk de Akın Akınözü'nü zor gününde yalnız bırakmadı. 2019 yılında annesini kanserden kaybeden Hande Erçel, ağlamamak için kendini zor tuttu. 

Akın Akınözü sosyal medyadan üzüntüsünü "Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim… Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak… Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz özlem. Oğlun..." sözleriyle duyurmuştu. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.