Hava Durumu

Afra Saraçoğlu - Mert Ramazan Demir evliliği şaka çıktı!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi? Onur Akay'dan açıklama geldi. Akay, kendisine şaka yapıldığını söyleyerek özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2024 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
Afra Saraçoğlu - Mert Ramazan Demir evliliği şaka çıktı!

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, bugünkü yazısında kendisine şaka yapıldığını açıkladı. Akay, Kurban Bayramı'nın birinci günü akşam saatlerinde Instagram adresimden, "Değerli oyuncularımız Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir artık evli... İspanya'da gerçekleşen bir olayı saklamalarına izin vermeyeceğim. Çünkü o sizi deli gibi seven fanlarınıza ayıp olurdu. Ben Afra ve Mert'i gönülden tebrik ediyorum." şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Sosyal medyayı sallayan bu paylaşım Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan demir hayranlarını mutlu etmişti. Kısa süre sonra ise evlilik haberine yalanlama geldi. Ancak Akay paylaşımını bayramın üçüncü günü akşam saatlerine kadar paylaşımını kaldırmayınca kafalarda soru işareti kaldı ve Saraçoğlu ve Demir'in evlenip evlenmediği sosyal medyada tartışılmaya devam edildi.

ÖZÜR DİLEDİ!

Uzun zamandır Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'le ilgili bilinmeyenleri gün yüzüne çıkaran ünlü sanatçı Onur Akay, bu sefer kendisine şaka yapıldığını açıklayarak özür diledi. Akay yazısında, "Bayramın birinci günü dostlarımla bayramlaşma esnasında, bu sağlam kaynaklarım tarafından bana bir bayram şakası yapılmış. Aslında ben bu gelen bilgiyi teyit ettim ve hatta Bilal Özcan TV'de de teyit ettiğimi ifade ettim. Ancak şakayı devam ettirenler de olmuş. Şaka yapıldığını da henüz bir saat önce öğrendim. Onun için paylaşımımı bugüne kadar kaldırmamıştım! Magazin yazarlığı hayatımda çok şeyler yaşadım ama şaka olayı hiç başıma gelmemişti. Böyle hassas konularda şaka yapılmasını doğru bulmadığımı söyledim. Benden özür dilediler ama kızsam mı kızmasam mı bilemedim ama bir daha böyle bir şaka yaparlarsa huzurlarınızda hepsinin adını tek tek açıklayacağımı söyledim. Onlar benden özür dilediler bende aceleci davranıp açıkladığım için başta Türkiye'nin en değerli magazin gazetecilerinden Bilal Özcan'dan, sonra da bana her zaman güvenen değerli fanlarımız AfRam ve SeyFer'den özür diliyorum." ifadelerini kullanarak ünlü oyuncuların fanlarından da özür diledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.