Hava Durumu

Ünlü şarkıcı Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti! Son anları kamerada...

1995 yılında 'Dert Değil' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Metin Arolat kısa sürede şöhret basamaklarını tırmandı. Sahne hayatının yanı sıra yönetmenlik de yapan Arolat'tan üzen haber geldi. Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat sahne aldığı mekanda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Son anları kameraya yansıyan 52 yaşındaki Arolat, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 08:34
Kaynak: MyNet

Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü şarkıcı Metin Arolat 52 yaşında hayata gözlerini kapadı. İstanbul Kozyatağı'nda bir mekanda sahne alan Arolat, şarkı söylediği esnada aniden fenalaştı.

ÜNLÜ ŞARKICI HAYATINI KAYBETTİ

Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne alan Metin Arolat, performansına ara verdikten sonra tekrar sahneye döndüğünde ilk şarkısını söylerken bir anda yere yığıldı.

Çağrılan sağlık ekipleri, uzun süren kalp masajı yaptı. Hastaneye kaldırılan 52 yaşındaki ünlü şarkıcı, kurtarılamadı.

Menajeri Halil Yıldırım, Metin Arolat'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

SON ANI KAMERAYA YANSIDI

Sahnede aniden fenalaşan Metin Arolat'a kalp masajı yapıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

"YAKTIN İÇİMİ METİN"

Şarkıcı Reyhan Karaca, sosyal medya hesabından Arolat ile fotoğrafını paylaşarak "Yaktın içimi Metin. Mekanın cennet olsun, inanamıyorum hala" şeklinde acısını paylaştı.

METİN AROLAT KİMDİR?

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul'da ilk olarak Osman Üstündağ'ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak iş hayatına başlarken, çalıştığı bir kısa film Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü aldı. Arolat, bir süreliğine Amerika'ya gidip Chicago'da Illinois Üniversitesinde reklamcılık eğitimi aldıktan sonra, Türkiye'ye dönüp Tarkan'ın klip çekimlerini yapan ekipte çalışmaya başladı.

1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. "Karavan", "Yine Bir Başıma", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Kabul Et" gibi albüm çalışmalarına imza atan Metin Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde de yönetmenlik yaptı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.