Hava Durumu

Salim'in üvey annesi eve gelip bunu söylemiş: Nevzat da tutuklanacak

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Soruşturmada tutuklu sayısı 2'ye yükselirken, itirafçının eşi de konuştu. İtirafçı Nevzat Bahtiyar dün abisinin ailesiyle tehdit edildiğini açıklamıştı. Bahtiyar'ın eşi de Salim'in üvey annesinin evlerine gelerek "Salim tutuklandı, Nevzat da tutuklanacak dedi" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
Salim'in üvey annesi eve gelip bunu söylemiş: Nevzat da tutuklanacak

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmuştu. Olayda amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı. Anne ve baba ile aile fertlerinin de bulunduğu 22 kişi gözaltında bulunuyor.

YARIN ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

Adalet Bakanı Tunç, Diyarbakır'da yaptığı açıklamada canilerin cezalarını alacaklarını ifade ederek gözaltındaki 22 kişinin yarın adliyeye sevk edileceğini söyledi.

KARDEŞİ KONUŞMUŞTU

Narin cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor. İtirafçının kardeşi dün muhabire mesajlar atarak Salim'in abisini, ailesiyle tehdit ettiğini açıklamıştı.

"NEVZAT DA TUTUKLANACAK"

Bu sefer de itirafçının eşi konuştu. A Haber canlı yayınında muhabire açıklamalar yapan Bahtiyar'ın eşi, Salim'in üvey annesinin evlerine gelerek "Salim tutuklandı, Nevzat da tutuklanacak dedi" diye konuştu.

İşte o açıklamalar:

"Süheyla Özkan Salim'in üvey annesi bize geldi cesedin bulunduğu gün. Salim tutuklandı, Nevzat da tutuklanacak dedi. Yemek yedi ve Arif Güran'ın evine gitti."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.