Hava Durumu

Narin'in tabutundaki gelinlik tartışma yarattı: Bari ölüyken rahat bırakın

19 gün her yerde arandıktan sonra cansız bedeni bulunan minik Narin'in bugün gerçekleşen cenaze töreni de sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Camide namazı kılınırken tabutuna gelinlik koyulan Narin Güran için çok sayıda paylaşım yapıldı. 8 yaşında olduğu için gelinlik koyulmasının yanlış olduğunu belirten kullanıcılar, 'Bari ölüyken rahat bırakın' yorumları yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 15:08
Kaynak: MyNet
Narin'in tabutundaki gelinlik tartışma yarattı: Bari ölüyken rahat bırakın

21 Ağustos'ta kaybolduğu günden bu yana her yerde aranan gündemin en önemli konusu olan 8 yaşındaki Narin Güran bugün kendi köyüne defnedildi. Cenaze törenini tüm Türkiye gözyaşlarıyla izlerken sosyal medyada başka bir detay konuşuldu.

TABUTTA GELİNLİK DETAYI

Komşu köyün camisinde cenaze namazı kılınan minik Narin'in tabutunun üzerine beyaz bir gelinlik konuldu. Bu görüntü sosyal medyada çok tartışılırken kimi kullanıcılar tarafından da eleştirildi.

Narin'in daha kim veya kimler tarafından nasıl katledildiği araştırılırken tabutunda yer alan gelinlik tepkilere neden oldu. 8 yaşındaki bir çocuğun tabutuna neden gelinlik koyulduğuna anlam veremeyen kullanıcılardan bazıları bu görüntüye 'çağdışılık' derken bazıları da 'çürümüşlük' olarak yorumladı.

Sosyal medyada yer alan yorumlar şu şekilde;

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.